avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare firma prestari servicii contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare firma prestari servicii contabilitate

Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii superioare economice absolvite. Daca:
1. voi alege codul caen principal 6920 Activitati de contabilitate si audit financiar, iar secuncare 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management, 6910 -activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal si 8299 Alte activitati de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.
2. voi incheia un contract cu un expert contabil/firma de expertiza contabila

voi avea dreptul sa tin evidenta contabila si sa depun toate declaratiile/bilantul?

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)
Caen srl cu activitate prestari servicii contabilitate primara. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ma ajuta cineva va rog cu un cod CAEN pentru a putea presta servicii de contabilitate primara? Infiintez o societate noua pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii contabilitate irinuka2005 irinuka2005 SUNT SOCIETATE COMERCIALA AVAND IN COD CAEN INCLUSIV PRESTARI SERVICII .POT FACTURA SERVICII CONTABILE PE ACEASTA FIRMA?MENTIONEZ CA NU AM ABSOLVIT CURS DE ... (vezi toată discuția)