In urma cu cateva zile m-am trezit in curtea blocului unde locuiesc cu o multime de constructori si mai multe camioane ....... Am sarit speriata deoarece locuim in provincie, intr-un sat linistit, intr-un bloc cu 8 apartamente si se intampla rar sa treaca un camion pe sosea daramite sa intre la noi in curte.
Dupa cateva momente , vad ca unul dintre constructori apuca drujba si se repede sa taie crengile copacilor din curte deoarece nu aveau loc sa intre cu camioanele.
Am sarit ca arsa, i-am amenintat ca sun la 112; in scurt timp am aflat cu stupoare ca vor sa instaleze un stalp cu antene de telefonie mobila chiar pe proprietate privata a unuia dintre locatari, in imediata vecinatate a blocului de locuinte. Acest colocatar al nostru lucreaza la primarie si s-a gandit sa-si mareasca veniturile dand spre inchiriere terenul lui pentru ca firma de telefonie sa monteze stalpul.
Bineinteles ca toti locatarii NU SUNT DE ACORD, primarul stie despre aceasta problema dar nu-l intereseaza deoarece persoana (colocatarul este chiar cumnata lui). Mi se pare un abuz excesiv deoarece stiu ca ar trebui sa aibe acordul locatarilor pentru autorizarea unor astfel de constructii.
Mentionez ca doamna cumnata nu locuieste cu noi in bloc, are alta casa la distanta mare de locul cu pricina.
Pe moment am reusit sa-i alung dar au inceput sicanele cu primarul si cu cumnata.
Va rog sa ma ajutati. Intentionez sa fac petitie la primarie cu semnatura locatarilor ca nu suntem de acord cu montarea acestui stalp de telefonie (eventual voi trimite petitia spre stiinta si Consiliului Judetean)
Va multumesc