Buna ziua,pe data de 3.10.2014 s-a nascut primul copil, iar eu (tatal) fiind singurul care realiza venituri am ales sa nu intrerup munca si sa primesc stimulent de insertie , care era in valoare de 500 lei. Am fost in continuare la servici , fara sa am vreo intrerupere,pana pe data de 23.12.2015 cand s-a nascut cel de al doilea copil , deci diferenta dintre ei fiind de 1 an si 2 luni .Cu data de 3 ianuarie am depus dosarul optand pentru CCC pentru noul nascut. Angajatorul mi-a suspendat cu aceea data plata stimulentului de insertie, deoarece pentru al doilea copil am decis sa stau acasa 2 ani deci in CCC. Dat fiind situatia data , intre cei doi copii exista suprapunere, deoarece primul copil abia avea 1 an si 2 luni la nasterea celui de-al doilea. Mi s-a spus ca nu se poate sa mi se plateasca suprapunerea deoarece cu primul copil eu practic am muncit si optasem pentru stimulentul de insertie si ca acest stimulent nu inseamna ca esti in CCC ca sa se aplice legea suprapunerii. Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca in cazul meu se aplica legea suprapunerii si cum trebuie calculata, de cand trebuia calculata si ce cuantum .Multumesc anticipat.