Buna ziua, as avea urmatoarea speta, astept sfaturile Dvs.
De la Arhiva statului am primit un extras dupa registrele agricole unde tatal meu figura cu mai multe imobile. M-am adresat la Cartea funciara si mi-au spus ca nu au gasit acele imobile si ca de multe ori registrele agricole nu corespund cu cartile funciare. Cum pot sa gasesc aceste terenuri?
Familia dvs a platit impozite pe aceste terenuri de-a lungul timpului? Cereti la Administratia financiara un istoric de rol fiscal si copii dupa actele aflate la dosar, poate gasiti copii dupa actele de vanzare-cumparare. La Primaria comunei respective puteti discuta cu expertul topo, el ar putea gasi in arhiva lor planuri vechi,chiar de la inceputul secolului trecut.
Punerea in posesie
coca_ab
am o casa cu gradina aferenta.dupa 1990 am fost pusi in posesie cu terenul de sub casa ,am primit un ordin al prefectului prin care ni se dadea si gradina dar ... (vezi toată discuția)
Carte funciara
iuliurs
Buna ziua,
Am o problema la care nu am primit pina acum o solutie. In Ardeal exista la primarii un registru vechi si carti funduare cadastrale care sint ... (vezi toată discuția)