avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa casatorie se pot trece copiii nerecunoscuti pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa casatorie se pot trece copiii nerecunoscuti pe numele sotului chiar daca in Spania are proces de paternitate?

avem o fetita impreuna dar un este inca recunoscuta.acum avem proces de paternitate in spania iar ea a fugit cu copilul in romania.acolo vrea sa se casatoreasca si sa treaca copilul pe numele lui.ce pot face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: florinc1967 , utilizator 12:35, 20 August 2016
Deocamdata nu are rost sa va ganditi la asta cat nu s-a intamplat. Daca alt barbat recunoaste copilul dvs inaintea dvs, puteti actiona in instanta pt tagada paternitatii si in final se rezolva si problema asta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2016
gi-jane2, moderator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil din afara casniciei nascut in strainatate adelangelo adelangelo Locuiesc in spania si de 9 ani nu mai traiesc alaturi de sotul meu.in acesti ani am nascut un copil dar cu alt barbat,el fiid tot roman.in timp ce eram gravida ... (vezi toată discuția)
Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil macoal macoal buna ziua! povestea e simpla...o femeie ,casatorita, dar separata de sotul ei de vreo doi ani,a dat nastere unui copil cu un alt barbat cu care traieste si ... (vezi toată discuția)