avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi consecutive - radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi consecutive - radar

Buna ziua,
In cazul in care un sofer este amendat pentru depasirea vitezei,de mai multe ori pe acelasi drum national/european,in aceeasi zi - va trebui sa plateasca toate amenzile,sau doar una singura ?
De exemplu,pe Autostrada Bucuresti-Constanta,un sofer este amendat de 5 ori pentru depasirea vitezei. Cum anume ar trebui procedat,se plateste de 5 ori ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 19:52, 22 August 2016
Soferul va fi obligat sa achite individual amenda dispusa pe fiecare PV contraventie emis
Daca au fost emise 10 PV prin care au fost dispuse 10 amenzi,soferului ii revine obligatia sa le achite pe fiecare dintre acestea
Am inteles.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru lipsa rovinieta dupa ce am vandut masina Aaprilie Aaprilie Azi, 26.04.2012 am fost instiintat ca am fost amendat pentru ca in 23.11.2011 am circulat fara rovinieta!!! X-( In instiintare este precizata valoarea amenzii ... (vezi toată discuția)
Amplasare indicatoare rutiere - modalitate legala de obtinere dovada alungu alungu De curand am fost amendat pentru nerespectarea vitezei pe un drum european cu reglementarea vitezei. Intrebarea mea este de unde pot afla oficial daca la ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)