avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU CRESTERE COPIL IN VARSTA DE PANA LA 2 ANI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU CRESTERE COPIL IN VARSTA DE PANA LA 2 ANI

Buna ziua. Am o mamica care are contractul individual de munca pentru concediu crestere copil suspendat in perioada 26.05.2015- 07.04.2017.
Intrebarea mea este cum operez in revisal, si luna pe care o efectueaza tatal copilului ? Ar trebui sa fie ultima luna 07.03.2017- 07.04.2017
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: delia2007 , utilizator 16:35, 6 Decembrie 2016
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - delia2007 delia2007 Buna ziua. Am urmatoarea situatie . Mama a efectuat concediu crestere copil in perioada 26.05.2015-07.04.2017( este data cand copilul implineste 2 ani)/ Mama ... (vezi toată discuția)
Când trebuie sa ma întorc la locul de munca Monica Alexe Monica Alexe Dacă in Septembrie anul viitor copilul meu face 2 ani când ar trebuie sa revin la servici,in condițiile in care sunt mama singura? (vezi toată discuția)
Schimbare loc de muncă la sfârșitul ccc: cum trebuie să procedez? MoniKa Constantin MoniKa Constantin Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se ... (vezi toată discuția)