avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul vanzarii unei case si a unei suprafete de pamant extravilane. Daca in urma vanzarii inregistrez un profit, cum se plateste impozitul pe acesta si care este valoarea lui? Este de 16% sau alt procent? Este inclus in taxele notariale sau dupa vanzare primesc acasa instiintare de la ANAF ca am de platit acest impozit? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Modalitatea de plata a comisionului madalin patrascu madalin patrascu Sunt angajat la un magazin de mobila si deci lucrez in vanzari, patronul m-a rugat sa caut o metoda legala prin care sa ma poata plati.Va rog daca se poate ... (vezi toată discuția)
Probleme la serviciul impozite si taxe oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, In anul 1997 am cumparat un teren extravilan pentru care s-a facut contract de vanzare cumparare cu martori. In anul 2001 mai cumparat un teren, ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale razvi92 razvi92 Buna seara.In cazul in care vand un apartament proprietate,taxele notariale vor fi suportatate in egala masura si de vanzator si de cumparator? In urma cu 5 ... (vezi toată discuția)