avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Administratie publica locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Administratie publica locala

Regulamentul de organizare si functionare a unui Consiliu local comunal este valabil daca se xeroxeaza in intregime OG 35/2002 cu Regulamentul -cadru de organizare si functionare a Consiliilor locale fara a se respecta art 2 din OG 35 prin aceea ca, Consiliile locale vor adopta regulamente proprii de organizare si functionare adoptate specificului unitatii administrativ teritoriale ?
Cine intocmeste acest Regulament ?

Alte discuții în legătură

Consilii localea de genul aricici aricici daca cunoaste cineva procedura PRACTICA prin care 1/3 din consilieri pot organiza o sedinta de Consiliu Local, in conditiile in care Primarul ales este din ... (vezi toată discuția)
Cum se alege viceprimarul unei localitati? MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT buna ziua, doresc sa va intreb cum se alege viceprimarul unei localitati ?? cu ce numar de voturi trebuie sa fie ales din total consilieri alesi ??? votul ... (vezi toată discuția)
Cvorum consiliu local TR2013 TR2013 Care este cvorumul necesar pentru desfăşurarea şedinţelor consiliului local, în cazul în care un consilier local decedează şi un grup de consilieri ... (vezi toată discuția)