avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Batran sechestrat de fiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Batran sechestrat de fiu

Batranul a fost luat de la un camin de fiul lui '; acum locuiesc impreuna , cu actuala nora si nepotul minor din prima casatorie a fiului. Batranul este prost tratat , i s-au luat actele , inclusiv cardul bancar de pensie sub pretext ca este consumator de alcool.Ce se intampla cu el ?Daca cineva il ia de acolo ce risca persoana respectiva ? Batranul mai are un fiu care " nu se baga " deoarece sta in casa acestuia si nu vrea sa-l primeasca !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:30, 28 August 2016
Pentru inceput, anuntati autoritatile ( politie, primarie-etc.)sau organizatii non-profit care se ocupa cu astfel de situatii ( le puteti identifica si de pe internet). Puteti face chiar dvs. aceasta sesizare si cat mai repede.
Bătrânul a vrut sa plece de acolo?
Are discernământ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi primita in apartament mama/bunica/soacra in urma unui avc? mo20nik mo20nik Buna ziua, In martie anul curent nora surorii mele mai mari (M) a sunat-o pe cealalta sora a mea (R) sa-i spuna ca buni a cazut in baie si sa vina sa o ajute ... (vezi toată discuția)
Declarat nebun. tudorodut tudorodut Declarat nebun. Bună ziua, Mă numes Tudor și de 7 ani m-am mutat de la oraș la sat. Aici am cumpărat o casă iar unul dintre vecini a fost un ... (vezi toată discuția)
Contract de întreținere nerespectat jordy7 jordy7 O rudă în vârstă de 87 de ani a fost luată în îngrijire de o nepoată, în schimbul casei, cu contract de întreținere. Bătrâna i-a dat 21200 de lei ... (vezi toată discuția)