avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Batran sechestrat de fiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Batran sechestrat de fiu

Batranul a fost luat de la un camin de fiul lui '; acum locuiesc impreuna , cu actuala nora si nepotul minor din prima casatorie a fiului. Batranul este prost tratat , i s-au luat actele , inclusiv cardul bancar de pensie sub pretext ca este consumator de alcool.Ce se intampla cu el ?Daca cineva il ia de acolo ce risca persoana respectiva ? Batranul mai are un fiu care " nu se baga " deoarece sta in casa acestuia si nu vrea sa-l primeasca !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:30, 28 August 2016
Pentru inceput, anuntati autoritatile ( politie, primarie-etc.)sau organizatii non-profit care se ocupa cu astfel de situatii ( le puteti identifica si de pe internet). Puteti face chiar dvs. aceasta sesizare si cat mai repede.
Bătrânul a vrut sa plece de acolo?
Are discernământ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi primita in apartament mama/bunica/soacra in urma unui avc? mo20nik mo20nik Buna ziua, In martie anul curent nora surorii mele mai mari (M) a sunat-o pe cealalta sora a mea (R) sa-i spuna ca buni a cazut in baie si sa vina sa o ajute ... (vezi toată discuția)
Declarat nebun. tudorodut tudorodut Declarat nebun. Bună ziua, Mă numes Tudor și de 7 ani m-am mutat de la oraș la sat. Aici am cumpărat o casă iar unul dintre vecini a fost un ... (vezi toată discuția)
Decesul debitorului obligatiei de intretinere.....ce e de facut??? licamirela licamirela Buna seara! Va rog cu respect, daca ma puteti indruma in urmatoarea problema a unei batrane: Contract de v-c, vanzatori- batranii , cumparator- fiul, pretul ... (vezi toată discuția)