Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine ,acum doua zile am primit acasa un plic de la un Birou judecatoresc .In el era si o sentinta judecatoreasca prin care ma anunta ca in urma neplatirii unor rate la banca voi fi executat silit.bunuri imobiliare nu am pe numele meu,banuiesc ca vor veni sa-mi ia din casa bunurile.Intrebarea mea este mai pot face ceva,#-o sa nu ajung la executare silita,nu stiu ,sa discut cu banca sa prelungim anii de rate si sa platesc ratele in continuare in care sa intre si taxele de cheltuieli de judecata,alte penalizari?Ce ma sfatuiti ca din pacate nu am acei bani sa-i rambursez pe toti odata.Vamultumesc
Avand in vedere ca ati primit somatia de la executor, executarea silita a inceput.
Bunurile din casa este mai greu sa fie scoase la vanzare pentru ca mai intai trebuie sa fie identificate ca fiind ale dvs.
Pe de alta parte, daca aveti venituri, acestea vor fi poprite in conturile pe care le detineti.
Puteti sa faceti o incercare - sa mergeti la executor si sa ii explicati ca sunteti de acord sa platiti in rate lunare suma x si astfel sa va ridice eventualele popriri.
Executare silita
dana tudor
am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)