avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... semn incepator masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

semn incepator masina

Am obtinut de curand permisul de conducere si nu dispun de masina personala. O sa fiu amendat daca ma opreste politia si nu am semnul de incepator pe masina lui tata, fratele, prieten, etc
Cel mai recent răspuns: bogdan0207 , utilizator 13:09, 1 Septembrie 2016
Va puteti pune un semn de incepator pe orice masina pe care o conduceti. Nu trebuie sa fie pe numele dvs. Dupa aceea, cine se urca la volan inlatura semnul...
Dispozitiile in vigoare obliga soferii incepatori sa se deplseze pe drumul public avand aplicat pe vehicul semnul special,cu respectarea si a altor dispozitii-inclusiv cele referitoare la viteza de deplasare
Daca sunteti depistat in trafic , fara a fi aplicat pe vehicul semnul de atentionare,va asumati riscul sa fiti sanctionat pecuniar
Multumesc pentru raspunsuri!!! Asta ar insemna ca trebuie sa umblu cu semnele in buzunar si sa le pun pe fiecare masina de cate ori ma urc in ea si sa-l iau apoi si sa-l pun pe alta si tot asa de multe ori in fiecare zi... naspa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat autoturismul unui prieten, care circula fara asigurare si itp. in cazul unui accident cine raspunde? alexkiss alexkiss buna am un autoturism pe care l-am dat la un prieten ,el circula cu masina fara asigurare si itp desi i-am spus ca sunt expirate.in caz de accident cine se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! revin si eu cu o întrebare exista cineva care a ... alexandru.31 alexandru.31 Bună ziua! Revin si eu cu o întrebare exista cineva care a avut o alcoolemie in creștere, care sa lovit de aceasta dificila etapa, m ar interesa in special ... (vezi toată discuția)
Responsabilizarea conducatorilor auto Gaby811 Gaby811 Citind mesaje din sectiunea destinata codului rutier am ajuns la concluzia ca in Romania sunt multi conducatori auto care nu au simtul raspunderii la volan. ... (vezi toată discuția)