avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comitetul nu respecta nici o lege - Partea a II-a
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comitetul nu respecta nici o lege - Partea a II-a

Cu tristete am observat decesul primului meu subiect si nu am mai avut unde sa scriu.
Va anunt ca au demsionat atat comitetul cat si administratorul la ultima AG.
Eu am facut si depus contestatia cu numar de inregistrare.
Voi merge mai departe la primarie pentru ca sigur nu-mi vor da un raspuns care sa ma multumeasca. Lucrarea e prost facuta si altceva nu mai conteaza.
Cine va raspunde cand vine controlul de la primarie pentru lucrarea facuta in acea perioada?
Comitetul nou? Nu cred. Normal mi se pare sa raspunda comitetul vechi si eventual administratorul. Nu?
Buna treaba asta, nenorocresti blocul si dupa aia demisionezi.

Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 09:47, 29 August 2009
Nu stiu de unde aveti certitudinea ca nu am "sesizat substanta" dar va inselati. Pertinenta unei pareri nu scuza ortografia si gramatica exprimarii.
Si poate avem sisteme de comparatie diferite. V-ati gandit la asta?;)
Ultima modificare: Marți, 25 August 2009
Presedintele, utilizator
Da, as ruga ca cei care nu se pot abtine de la atacuri la persoana incalcind regulamentul forumului sa nu mai scrie nici un comentariu in subiectele initiate de mine.
Multumesc dar nu am nevoie de nici un sfat de la domniile lor. Datorita acestui comportament a fost sters si primul subiect.
OK?
Pentru dl. presedinte: am scris aici ca am facut sesizarea respectiva si acum astept un raspuns.

@Dana Marin
Ati aflat cumva ca aveti exclusivitate pe topicurile initiate de Dv. si noi nu stim? Atacul la persoana vine de la cei care sunt "pentru contra"? Sfaturile le primiti numai de la cei care sunt intr-un cuget si-o simtire cu Dv.?
OK, cum bine ziceti.
Eu nu-mi voi mai da cu parerea, daca nu vreti sa combatem si sa dezbatem.
Succes!
ptr Presedintele.Regulamentul forumului reprezinta obligatia tuturor acelora care inteleg sa il foloseasca.
Daca tot aveti "sisteme de comparatie diferite",probati respectuil si buna credinta sa incetati cu "mistocareala",pentru ca nu detineti calitatea de arbitru sau comentator lingvistic a mesajelor postate.
User ynocentta daca toti am avea acelasi sistem de comparatie atunci ar fi o dictatura, nu? Ceea ce am scris nu a fost deloc o "mistocareala" ci a fost "la obiect". Dar daca dvs. considerati limba romana o "mistocareala"...:stunned:

@Dana Marin
Subscriu opiniei elga50.
Succes!

Alte discuții în legătură

Informatii reabilitare termica severinvlad severinvlad Asociatia de proprietari doreste sa se inscrie in programul de reabilitare termica a blocurilor. Ma intereseaza sa aflu de la cei care au facut deja asta orice ... (vezi toată discuția)
Comitetul nu respecta nici o lege Dana Marin Dana Marin Avem de 6 luni un comitet nou care a facut multe abuzuri nerespectind legea, chiar sfidand. Una se decide in adunarea generala, una face administratorul la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate executare lucrare hidroizolatie Gabrielb Gabrielb Buna seara, Recent am achizitionat o garsoniera intr-un bloc nou. Deoarece unele lucrari au fost facute \"cu picioarele\" de catre constructor, un vecin l-a ... (vezi toată discuția)