avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli cu oferire premii la concursuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli cu oferire premii la concursuri

Buna ziua,

In ce categorie de cheltuieli intra sumele platite pentru achizitionarea diverselor premii oferite de catre o firma, pe canalele social media.Premiile nu sunt din domeniul de activitate al firmei (este vorba despre un cabinet medical care doreste , pentru awarness, sa oferte diverse premii - gen bilete la film, la teatru, la concerte, rechizite, jucarii, electronice, electrocasnice, excursii etc - pentru aprecieri ("like"-uri, aprecieri site, blog etc).Acestea pot fi inregistrate ca si cheltuieli de protocol ? cum pot fi inregistrate contabil?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comert online - magazin carti adoprea adoprea Buna! Sunt in proces de deschidere un magazin online dedicat instrumentelor educative pt copii (carte, puzzle, planse colorat, melodii, blog samd... ). Pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Concursuri pe facebook enasro enasro Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)