avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la somatie
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la somatie

As dori sa aflu unde trebuie depusa contestatia pentru somatie, adica pt suma ceruta de executor( onorariu ) + cheltuieli ,taxe etc. nu sunt de acord,deoarece in urma hotararii judecatoresti am platit deja 2 treimi din suma datorata creditoarei si ea totusi a apelat la executor judecatoresc. Trebuie sa fie formulata prin avocat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ElizaE , utilizator 16:19, 26 Aprilie 2016
Conform art.714(1) NCPC contestatia la executare se introduce la instanta de executare.
Conf.art.651(1) NCPC"Instanta de executare este judecatoria in a carei circumscriptie se afla, la data sesizarii organului de executare ,domiciliul sau,dupa caz,sediul debitorului in afara cazurilor in care legea dispune altfel."
Nu este obilgatoriu sa fiti reprezentat de avocat,daca va puteti descurca singur.
Multumesc frumos pentru indrumari! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune o contestatie pentru executare silita. keylin keylin Va rog sa imi spuneti, unde se depune o contestare a executarii silite.La judecatoria din orasul unde locuiesc in prezent eu sau la judecatoria care a ... (vezi toată discuția)
Contestatie instiintare poprire alexioana20 alexioana20 Buna ziua, As dori sa aflu daca pot face contestatie la executare pentru urmatorul caz: astazi a sosit o instiintare de poprire la angajatorul meu pentru un ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobi2016 ciobi2016 Buna ziua, Pe scurt problema mea este urmatoarea: printr-o sentinta civila am fost obligat sa platesc a anumita suma de bani, iar recursul a fost ... (vezi toată discuția)