avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... confiscare obiecte aur bulgaria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

confiscare obiecte aur bulgaria

buna ziua,in urma cu un an in vama burgas din bulgaria.mi au fost confiscate obiecte din aur in cant de 133 gr in val de 4000 leva,am primit un pr vb in urma cu cateva zile de la autoritatea vamala burgas prin ministerul finantelor publice din romania unde mi se cere plata unei amenzi de 1000 leva,,,va rog sa mi spuneti cum procedez,,unde trimit acesti bani???multumesc anticipat..

mentionez ca,cant de aur permisa este de 60 gr,,,aurul fiind al mai multor pers dar a fost pus in borseta mea si s a inregistrat pe numele meu doar,,am refuzat semnarea pr vb ,deoarece am cerut un translator si nu mi s a dat... a r fi vreo cale de a mi recupera aceste bijuteriii....mentionez ca nu le am declarat in vama deoarece nu am stiut ca trebuie depozitat separat,si stiam ca avem dreptul la 60 gr de persoana...multumesc...
Ultima modificare: Luni, 24 August 2009
iuliana.jilavu, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal confiscare silviumanta silviumanta Buna ziua!Are cineva idee cum pot si care sunt sansele pentru anularea unui proces verbal prin care s-au confiscat 6 kg de aur(bijuterii vechi si aur ... (vezi toată discuția)
Colete trimise din usa confiscate de vama romana-pagubitii nu au primit instiintare augustin01 augustin01 In data de 06.02.2013, a fost difuzata o stire la ProTv in care se spunea ca un container sosit din USA NY expediat de o firma americana a fost confiscat de ... (vezi toată discuția)
Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)