avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... CFP incompatibilitate
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

CFP incompatibilitate

Daca se poate discuta urmatoarea situatie in cazul unei institutii publice - primarie
Postul de Director executiv -liber
Ocuparea temporara cu aviz ANFP de catre Sef serviciu contabilitate pana la organizarea unui concurs -posibil 6 luni.
Fiind un consilier superior cu atributii CFP , pot fi demisa, suspendata sau schimbata in cazul in care se doreste inlocuirea mea si promovarea temporara printr-o decizie intr-un post de sef serviciu contabilitate sau prin cumul sa fie efectuate amandoua desi legea spune:< Persoana desemnată să exercite activitatea de control financiar preventiv propriu nu poate fi implicată, prin sarcinile de serviciu, în aprobarea şi efectuarea operaţiunilor supuse controlului financiar preventiv propriu’’.Eu dorind sa raman la fel incadrata doar cu atributii CFP, Sau seful de serviciu actual poate fi in acelasi timp si Director executiv.
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2016
adelaxia, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza cfp ariana2014 ariana2014 directorul financiar contabil poate sa puna viza cfp ,in cadrul unui spital? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate viza cfp vacanta vacanta In prezent acord viza CFP pe contracte si comenzi .Va rog sa precizati daca : 1.-pot viza CFP si ordonantarile de plata in lipsa persoanei desemnate ... (vezi toată discuția)
Viza de control financiar preventiv Ion Nicolaie Ion Nicolaie este normal ca intr-o primarie contabilul sa fie cel care are viza cfp ? cum vine asta eu execut eu comand ?sau mai precis eu sunt de acord cu mine in ceea ce ... (vezi toată discuția)