avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare masina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare masina

Buna ziua,
Care este procedura (acte necesare) pentru a vinde o masina de la o persoana juridica la una fizica?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 14:55, 6 Septembrie 2016
Să înţelegem că dv. reprezentaţi pers. juridică? Atunci aveţi nevoie de factura, contract, certificat fiscal de la primarie cu impozit (şi amenzi achitate la zi :) ) şi actele maşinii, certificatul, talonul....perfectaţi vânzarea şi apoi vine rândul cumpărătorului să meargă să şi-o treacă pe numele lui...la primărie, itp, serv. înmatriculări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, noul propietar nu se grabeste sa imi trimita certificatul de radiere Ali_Cipi Ali_Cipi Buna ziua! Pe data de 14 martie am vandut masina unui cetatean, data la care am si completatat in talon faptul ca masina a fost instrainata. Conform ... (vezi toată discuția)
Autoturism Maria Claudia Maria Claudia Buna seara, As dori sa stiu daca, in momentul in care are loc o vanzare-cumparare autoturism cu plata in rate, intre o persoana juridica si persoana fizica, ... (vezi toată discuția)