avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma dizolvata declarata inactiva de Anaf
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma dizolvata declarata inactiva de Anaf

O firma dizolvata de ONRC pt.expirare sediu si mandat administrator a primit de la ANAF decizie de declarare in inactivitate - in termen de 5 zile- -motivatia deciziei ANAF- durata sediu social expirata.
Soc.inca nu este lichidata/radiata deoarece are datorii la Anaf- mai mici de 40.000 lei si nu poate cere insolventa.
A fost numit un lichidator de catre tribunal.
Are toate obligatiile declarative depuse la zi.
Intrebari
- in conditiile in care este dizolvata, cum pot asociatii sa indeplineasca conditia prelungirii sediului social si mandat administrator
- exista o baza legala prin care se poate opri declararea soc.ca fiind inactiva

Alte discuții în legătură

Societate comerciala inactiva poate fi lichidata? dd2013 dd2013 Buna ziua! Daca o firma este declarata inactiva in 2010 de catre anaf, aceasta mai poate fi radiata din oficiu de catre onrc? (vezi toată discuția)
Eroare trimitere notificare expirare sediu social azlate azlate buna ziua am o problema cu sediul social expirat si automat declarerea firmei inactive de anaf. problema este ca nu am primit nici o notificare ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cand este o societate in dizolvare sau dizolvata? pot continua activitatea? Erols Erols Pe scurt: Tribunalul Bucuresti a admis cererea de dizolvare inregistrata de ONRC (sediu expirat si/sau mandat administrator expirat) si a dispus dizolvarea ... (vezi toată discuția)