avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in timpul concediului medical

Buna ziua,
Un angajat cu norma intreaga in timpul concediului medical mai poate incheia un act contract de munca cu norma de timp de 2 ore pe saptamana?Mentionez ca durata concediului medical este pentru o perioada mai mare de timp (cel putin 1 an), iar cel de al doilea contract ar fi incheiat cu propria lui firma fiind vorba de presare de servicii.

Alte discuții în legătură

Cim -concediu de odihna anual si durata timpului de lucru Roxy30 Roxy30 Buna ziua.Am si eu urmatoarea nelamurire...am fost angajata la o firma iar in contractul meu de munca scrie asa: Durata muncii.-norma intreaga, durata ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Protectia muncii - cim cu norma intreaga pentru lucratorii din sipp misu1972 misu1972 Buna ziua Sunt angajat la o firma cu jumatate de norma , 4 ore, pentru ca sunt pensionat pe caz de boala gradul trei, angajatorul vrea sa ma numeasca ... (vezi toată discuția)