avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

grad de handicap

buna ziua, as dori sa stiu in ce grad de candicap se incadreaza bolile cavernom portal, tensiune portala, splenomegalie, varice esofagiene, mutatie genetica heterozigota
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 12:30, 7 Septembrie 2016
Aici doar comisia de evaluare din cadrul DGASPC poate stabili dacă există încadrare într-un grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cancer bronhopulmonar t4n3mxa stadiu 4 sub tratament ( imunoterapie) ... Dan haiduc Dan haiduc Cancer bronhopulmonar T4N3MXa stadiu 4 sub tratament ( imunoterapie) se incadreaza la grad de handicap ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pentru ciroza hepatica virala cu virus c, varice esofagiene etc. cirotic cirotic As vrea sa stiu daca am ciroza hepatica virala cu virus C ,varice esofagiene grad 2,sindrom de hipertensiune portala , tulburare afectiva organica de tip ... (vezi toată discuția)
Listă boli pensie handicap luckyonro luckyonro O listă cu bolile care se încadrează în gradele de handicap pentru pensie de handicap există? (vezi toată discuția)