avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cine beneficiază de creștere salarială potrivit ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cine beneficiază de creștere salarială potrivit ordonanței 20/2016 din 31 august

Bună ziua, sunt funcționar public, inspector principal, studii superioare , gradația 5, salariu brut 2.441 lei, aparțin de Direcția de Sănătate Publică .
1 potrivit ordonanței 20/2016 nu am beneficiat de corecția salarială, numai colegii care erau inspector superior.
2. Acum a apărut Ordonanța nr. 43/2016 privind modificarea şi completarea OUG nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.
Întrebarea mea este: potrivit Ordonanței nr. 43/2016 privind modificarea şi completarea. … voi beneficia de mărire salarială ?
Cei de la serviciul Runos au spus că nu mă regăsesc în grilă, anexa 3 și că nu există in instituție altă persoana , cu același grad aceeași funcție cu salariu mai mare.
Cunosc la aceeași instituție din tara DSP cu același grad aceeași funcție, au fost încadrați la limita superioară. La noi au avut grija cei de la serviciul Runos să ne încadreze la minim, De ce ?
Vă rog dacă mă poate lămuri cineva cu aceasta Ordonanță nr. 43/2016 dacă sunt in drept să beneficiez de creștere salarială. Unde să mă adresez.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters404501 , utilizator 20:58, 7 Septembrie 2016
Din pacate daca nu aveti o persoana in institutia dvs. care sa fie incadrata la 1/1 ma tem ca nu veti avea sorti de izbanda. Este nedrept, dar daca asa au interpretat toti aceasta lege, chipurile de,,salarizare unica,,asta e. Nu stiu cum pot afirma unii ca ,,salarizare unica,,se refera la salarizarea din unitatea in care lucrezi si nu trebuie sa te raportezi la salarizarea pe tara, ca din cate stiu eu legile ar trebui sa se dea la nivel de tara, dar...ca la noi la nimeni.
Din păcate la noi exista Legi paralele, intr-o zona a tarii se aplică, in alta zona nu , pentru aceeași situație, aceleași condiții, nu se aplică,... ... interesant !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici- aplicare ordonanta 20/2016 bibi1971 bibi1971 In Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public dupa noua ordonanta popescucarmen popescucarmen buna ziua!as vrea sa stiu daca dupa noua ordonanta cu cresterile salariale la bugetari in functionar dintr-o primarie incadrat pe inspector principal III,o sa ... (vezi toată discuția)
Angajat contractual institutie publica 2014 adinamn adinamn Buna ziua, pentru personalul incadrat intr-o institutie publica prin concurs in anul 2014, post unic, consilier juridic, studii superioare gradul IA , cum se ... (vezi toată discuția)