Buna ziua,am o ma.re intrebare si grija, as avea nevoie de putin sprijin Sunt divortata,am un copil de 10 ani care este in grija mea,incredintat de tribunal,impreuna cu tatal copilului avem custodie comuna.De cand am divortat,am avut n probleme cu tatal,fel de fel de plangeri,sesizari,actiuni, inclusiv plangere penala toate in defavoarea mea si a copilului.
De putin timp am incercat sa aplanez aceste conflicte ,i=am dat voie s a ia copilul in asta vara cand nu a avut program de vizita, l=a luat si in alte zile ,cand a vrut, chiar am constatat o oarecare imbunatatire a relatiilor intre noi,ca sa aflu acum de la copil ca i-a spus ca pt asta merge pe tir, sa mearga cu copilul la tribunal si sa il ia de tot de la mine,sa stea definitiv la el.
AM INGHETAT CAND AM AUZIT.
Precizez ca el are de cand am divortat alta familie, sta in concubinaj cu o femeie cu copil,nu are si nu a avut servici stabil si are un apart de 2 camere mic al carui proprietar e.
Eu sunt singura, stau la anl, 2 camere,mult mai mare decat al lui si sunt salariata ,inspector in o institutie de stat.Copilul este ingrijit de mine si mama mea,e la un liceu de muzica,face pian si este premiant,de fb.
La ce ma pot astepta?? ce poate face el si cum ma pot apara eu?
Copilul nu vrea sa auda de stat la el,dauria luir se teme de furia lui cand spune nu.
Rog ajutor.
nu are nimic la baza,referitor la miine sau la cum e ingrijit si educat copilul, din ce inteleg eu,in baza faptului ca la 10 ani, e obligat sa mearga in tribunal sa spuna ca va locui cu el,pur si simplu, Copilul nici nu vrea sa mearga in tribunal,nu vrea si nu a vrut vroeodata sa nu mai stea cu mine, ni inteleg ce ar castiga fostul cu asta. Copilul nu vrea sa fie ascultat,e ceva ce putem face?