avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune dificila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune dificila

buna ziua!
familie monoparentala, 3 frati, acum 2 ani a decedat parintele, din lipsa de timp am mers la un notar s-am facut o hartiuta precum ca ne recunoastem ca si mostenitori, urmand sa facem succesiunea in cursul anului, 2 pastram legatura, cel plecat in afara nu mai dam de el de 1 an si ceva, nici el nu ne-a mai contactat, nici la telefon, nici pe facebook, vrem sa facem succesiunea, sa vindem sau sa ramana in casa parinteasca care vrea, cum putem proceda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:40, 13 Septembrie 2016
toti 3 ati facut acceptare de succesiune sau numai dumneavoastra?
daca nu dati de el.....numai prin instanta se poate realiza partajul. Nu e necesara prezenta lui pentru realizarea partajului.
Sunati la Ambasada, la Consulat....sa nu fi patit ceva omul.....
toti, certificat de calitate de mostenitor, am scris la ambasada, dar nu avem ultima adresa
Așteptați pana apare sau mergeți la instanta sa va judecați.
de 1 an si ceva tot asteptam, daca vreau sa cumpar partea, cum procedez?
mergem in instanta sa ne judecam, si care-ar fi sentinta?

Alte discuții în legătură

Locuiesc in afara tarii, iar mama vrea sa faca mostenirea dupa ... Diana Popa22 Diana Popa22 Locuiesc in afara tarii, iar mama vrea sa faca mostenirea dupa tata si bunica. Nu pot ajunge in tara si nici nu am cum sa fac procura de imputernicire pentru ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru succesiunea legala din germania in romania KeLi KeLi Buna ziua! Sunt Lidia Kelp, nascuta in RO si detin doar cetatenia germana. Sora mea traieste in RO. Parintii nostri au decedat, mama noastra in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Succesiune andreidumitrache andreidumitrache Buna ziua! Ma numesc Andrei Dumitrache si locuiesc momentan in suedia eu si una din surorile mele . Mama mea a decedat in ianuarie 2013 iar sora cealalta din ... (vezi toată discuția)