Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Alexzlx	                   

Buna ziua! Este legal sa nu ai doua zile libere? Noi muncim si sambata 4 ore cu spor de weekend de 2%, adica 6 lei pe luna sporul de weekend, insa zi libera ... (vezi toată discuția)
	                    Alexzlx	                   

Buna ziua! Este legal sa nu ai doua zile libere? Noi muncim si sambata 4 ore cu spor de weekend de 2%, adica 6 lei pe luna sporul de weekend, insa zi libera ... (vezi toată discuția)

adrianabala	                   

Am un contract de munca de 8h/zi , 40h pe saptamana.
Programul de lucru este in ture de 7h/zi si un weekend cu 13h sambata si 11h duminica.
Cum se platesc ... (vezi toată discuția)
	                    adrianabala	                   

Am un contract de munca de 8h/zi , 40h pe saptamana.
Programul de lucru este in ture de 7h/zi si un weekend cu 13h sambata si 11h duminica.
Cum se platesc ... (vezi toată discuția)

Vladu12	                   

Buna ziua,
In ultimii 2 ani am lucrat de multe ori in weekend(lucram sambta 4ore duminica 4ore,si imi luam liber 8 ore(o zi de lucru) in cursul ... (vezi toată discuția)
	                    Vladu12	                   

Buna ziua,
In ultimii 2 ani am lucrat de multe ori in weekend(lucram sambta 4ore duminica 4ore,si imi luam liber 8 ore(o zi de lucru) in cursul ... (vezi toată discuția)