avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Injurii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Injurii

Buna ziua,
Am o intrebare, pe strada o persoana straina m-a injurat si dupa care am facut si eu acelasi lucru (nu a degeneat in alte lucrur), insa dupa care a chemat politia, iar politistii nu au spus nimic, am discutat, le-am explica, m-am legitimat. Eram cu un prieten si le-a spus si el situatia.

Nu am avut pana acum probleme cu legea, ce se poate intampla? Ce urmari pot aparea.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:24, 11 Septembrie 2016
Cel mult va poate sanctiona pe ambii ptr.tulburarea linistei si ordinei publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultrajul feli27 feli27 sotul meu a adresat injurii si a agresat 2 politisti care se aflau in misiune pentru ca l-au incatusat si lovit fara ai prezenta motivele ptr care l-au ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare parazitii parazitii In data de 23/02/2010 Am fost cu mai multi prieteni intr`un OMW ne`am comandat cate`o bere 2 3 ... pe urma un prieten de`al meu a avut niste discutii verbale ... (vezi toată discuția)
Are voie politistul de la rutiera sa-mi deschida portiera masinii ? claudio88 claudio88 Buna dimineata ! Aseara am oprit masina in fata unui magazin, am intrat sa-mi cumpar ceva (a durat aproximativ 2 minute), iar in momentul in care ma indreptam ... (vezi toată discuția)