ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 I0nutz83	                   

Buna ziua.
Avem o problema si v-am ruga sa ne oferiti niste sfaturi daca se poate.
In zona unde locuim, chiar langa blocul nostru se executa lucrari ... (vezi toată discuția)
	                    I0nutz83	                   

Buna ziua.
Avem o problema si v-am ruga sa ne oferiti niste sfaturi daca se poate.
In zona unde locuim, chiar langa blocul nostru se executa lucrari ... (vezi toată discuția)

takida	                   

Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva.
Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)
	                    takida	                   

Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva.
Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)

alopici2005	                   

am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea  iar vecinul de sub  mine este total absurd si se cearta cu aproape  toti ... (vezi toată discuția)
	                    alopici2005	                   

am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea  iar vecinul de sub  mine este total absurd si se cearta cu aproape  toti ... (vezi toată discuția)