avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Un SRL afltat in insolventa poate schimba administratorul sau cu altul si daca poate inhiria spatiul unde isi desfasoara activitatea ( restaurant) altui SRL.

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale de catre o firma cu activitate suspendata George Ionescu George Ionescu Pe scurt, o societate la care am fost angajat nu mi-a platit drepturile salariale, motiv pentru care am dat-o in judecata si am castigat in instanta. Ulterior ... (vezi toată discuția)
Continuare activitate intr-un srl in insolventa ( asociatul majoritar fiind defunct) Ungurianu Ungurianu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare in urmatoarea speta: Tatal meu a murit, el fiind actionar principal (95%) si administrator special desemnat de ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru autorizatie de functionare alimentatie publica(trecere de pe i.i-srl) SabineP SabineP Buna seara, Sunt administratorului unui restaurant deschis de 12 ani, iar anul acesta am trecut de pe intreprindere individuala pe srl. Din cate am inteles, ... (vezi toată discuția)