avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

sint divortata.apartamenutl este bun comun.fostul sot desi nu mai locuieste in casa de 1 an nu vrea sa vindem.el tot spera ca ne imapacam.exista o solutie sa pot vinde casa sau sa ii dau lui o parte din bani?
am un apartament cu 3 camere.copiliu meu este cu handicap.el spune ca o sa isi refaca viata si o sa vina in apartament cu noua lui prietena.daca am si eu pe cineva nu putem locui n5 persoane intrun apartament de 3 camere.ce pot face sa vind sau ce cale legala exista sa pot vinde apartamentul?el nu plateste nimic.eu vreau sa ii ofer copilului o alta viata.vreau sa vind dar fara el nu pot.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:46, 15 Septembrie 2016
Nu are cum sa vina cu prietena dacă nu permiteți.
Alta cale im afara de partaj, nu exista. Ori îl faceți la notar, ori dacă nu va înțelegeți, în instanta.
Apelati la un mediator, poate ajungeți la un acord pt partaj.
daca fac partajul si el tot nu vrea sa vinda ce pot face?
eu doresc sa se vinda apartamentul
cred ca nu stiti ce inseamna un partaj... apartamentul va e atribuit daca vreti si cereti si ii dati lui sulta pt cota sa sau invers, ii e lui atribuit daca il vrea si va da sulta sau daca nu il vrea nimeni, se vinde. Pt vanzare ori gasiti client si va intelegeti sa vindeti impreuna, ori il vinde un executor la licitatie, caz in are nu mai ramaneti cu mare lucru.
nu ne putem intelege sa vindem.el nu vrea asta.cu un executor cum se procedeaza?
apartamentul imi va fi atribuit daca ii platesc sulta.in caz ca nu pot face asta e jumate jumate.el tot nu va vrea sa vinda.ce solutie legala am

Alte discuții în legătură

Apartament la comun cu o cunostinta  andreea cristina andreea cristina am un apartament cumparat prin credit ipotecar impreuna cu un fost partener de afaceri(pt birouri)pe persoana fizica,jumatate/jumatate(avans+ipoteca)in urma cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Pot pune un apartament in vanzare daca sunt coproprietar si celalalt ... Tartu Tartu Pot pune un apartament in vanzare daca sunt coproprietar si celalat coproprietar nu vrea? (vezi toată discuția)