avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CINE TREBUIE SA STRANGA CRENGILE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CINE TREBUIE SA STRANGA CRENGILE

Buna ziua.
Asociatia noastra inpreuna cu o alta impart aceleasi tomberoane pentru gunoi.
Cei de la cealalta asociatie, avand un eveniment la una dintre scari, au decis sa curete zona de buruieni, lastaris, crengi etc, pe care le-au aruncat LANGA tarcul pentru gunoi.Acum stau acolo de circa o saptamana fara sa le ridice nimeni.
Cei de la societatea de salubritate ridica doar gunoiul menajer.
Intrebarile noastra sunt:
S-A PROCEDAT CORECT?
CUM TREBUIA SA SE PROCEDEZE?
CE TREBUIE FACUT IN CONTINUARE?
IN SARCINA CUI CADE RIDICAREA FRUNZELOR,CRENGILOR, BURUIENILOR TAIATE?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:17, 19 Septembrie 2016
Toate gunoaiele, inclusiv frunze, crengi..., trebuiesc ridicate de firma de salubritate. Poate unele gunoaie sunt aduse de vant si nu o sa punem vantul sa le ridice, ci firma de salubritate.

:offtopic:Interventie moderator:
Va rog sa nu mai folositi literele mari acolo unde nu este cazul!
Nu cumva crengile rezultate din curatirea arbustilor s.a. trebuiesc stranse de serviciul din cadrul Primariei care se ocupa de "spatiile verzi"?
Cei de la firma de salubritate au venit in mai multe randuri, au rasturnat tomberoanele, au strans gunoiul menajer, dar crengile au ramas. Lor li s-au mai adaugat si alte resturi, pentru ca, asa cum stim cu totii, e suficient ca cineva sa lase un gunoi pentru ca in putin timp sa se faca mormanul.
Nu trebuie facuta o solicitare la primarie ca sa vina sa stranga buruienile uscate si crengile?
Faceti solicitare la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Taxa obligatorie pentru ridicarea gunoiului MariusAnA MariusAnA Buna ziua Bunicii mei au primit ieri un plic trimis de primarie (rural) cu un titlu executoriu in care sunt anuntati ca au o restanta de 430 lei. In acea ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)