avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare fortata din casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare fortata din casa

Buna ziua.

M-am casatorit in 2008 si m-am mutat la sotul meu in casa fiindca asa s-a dorit la vremea respectiva. Pe buletin am adresa sotului. Stam impreuna cu socrii care acum au 80 de ani. Avem si un baietel de 6 ani care a inceput pregatitoarea. De un an nu ne mai intelegem cu socrii deloc. Soacra mea ma ataca in fiecare weekend fiindca nu ii fac curatenie in toata casa si ma ameninta ca imi face probleme la munca. Tin sa mentionez ca si inainte de a ma casatori aveam un loc de munca si contribuiam la cheltuielile casei, dar si dupa ce am nascut m-am angajat si in continuare muncesc. Nu am stat acasa fiindca nu imi permiteam si aveam nevoie de bani. Sotul meu nu munceste si recunosc faptul ca se cearta mereu cu soacra mea. In fine, soacra vrea sa ne dea afara pe toti trei ( deci si copilul) fiindca " sunt batrana si vreau sa-mi dau sfarsitul in liniste".
Tin sa mentionez ca mi-a batut baietelul de trei ori cu bastonul cand era mai mic si ne-a adresat injurii mai tot timpul: mie, sotului si copilului. Intrebarea mea este urmatoarea: are dreptul sa ne dea afara din casa? Sau trebuie sa se adreseze instantei? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:20, 16 Septembrie 2016
Buna ziua,
In mod normal, daca persoana respectiva ar avea discernamant, nu ar trebui sa existe probleme.
Nu va poate evacua decat cu sentinta judecatoreasca pe care , daca e cazul, un avocat bun o poate lungiiiiii
Multumesc. Asa am banuit si eu.
Soacra mea ma ataca in fiecare weekend fiindca nu ii fac curatenie in toata casa


Cat tupeu pe ea, femeie in baston la 80 de ani sa va puna sa faceti curat in TOATA casa si asta numai pt ca stati in casa ei..hm si culmea culmilor sa mai vrea si liniste !
Da, are dreptul sa va evacueze si nu are de ce sa dureze asa mult pt ca nu stati cu vreun titlu, dvs aveti calitatea de tolerati in acea casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neînțelegeri intre mama si fiica TudorB TudorB Bună ziua. Soacra mea, văduvă, locuieste de cativa ani cu una din fiicele ei (are 2 fiice una este sotia mea). Cea care sta cu ea este măritată, a ... (vezi toată discuția)
Pot fi evacuata din casa unde am adresa de domiciliu? mariaioana17 mariaioana17 Buna ziua, Eu si sotul meu locuim in apartamentul socrilor mei. Soacra a decedat in urma cu cativa ani si a ramas doar socrul.Succesiunea nu s-a facut. In ... (vezi toată discuția)