avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Functii conducere invatamant superior
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Functii conducere invatamant superior

Buna ziua,
Lucrez la o universitate privata si va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am decizia Rectorului de numire in functia de Prorector cu atributiile cuprinse in decizie. Cadrul didactic care a fost numit in aceasta functie este profesor universitar (in contractul de munca are functia de prof univ).Trebuie sa fac act aditional la contract si sa modific functia sau ramane doar decizia rectorului si modific fisa postului in care adaug atributiile din decizie? Specific ca salariatul indeplineste in continuare si functia de profesor universitar ocupata prin concurs.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Absolvent master angajare la facultate zzanetta zzanetta Am absolvit masterul si doresc sa ma angajez la facultate,dar zice ca nu se poate pana nu fac doctoratul.Stie cineva ceva in acest sens? (vezi toată discuția)
Reorganizare societate krisonuta krisonuta Buna ziua, In caz de reorganizare societate, implicit modificarea tuturor fiselor de post, trebuie emise decizii de numire pentru toti angajatii, sau e ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii? lory_chiriac lory_chiriac Buna ziua. Printre angajatii societatii, un numar mare dintre ei lucreaza pe diverse utilaje cu functia de rectificatori dar munca lor presupune si lucrul cu ... (vezi toată discuția)