avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Baut la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Baut la volan

buna ziua am avut accident cu masina si a iesit o alcoolemie in aerul expirat de 0.84. nu au fost victime si nici alte masini nu au fost implicate in accident,eram pe drum public,care e pedeapsa si ce amenda presupune asta. multumesc

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:10, 16 Septembrie 2016
Buna ziua,
La 0,84 in aerul expirat inseamna 1,6 in sange deci dosar penal.
Consultati urgent un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru alcool 84alex84 84alex84 salut! Am si eu o mare problema...Joi seara,la 200 de m casa m-a oprit politia si in etilotest mi-a iesit 0.84.Am baut vreo 2 sticle de 2 l bere,incepand de ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice floppy5_87 floppy5_87 un sfat ce as putea sa mai rezolv : am condus baut la volan si mi s-a depistat ca aveam 0.77 in aeru expirat ... am fost condus la spital unde mi s-au recoltat ... (vezi toată discuția)
Dosar alcoolemie mastervoodoo mastervoodoo Buna ziua, am fost oprit pe drumul public de un politist si depistat ca am o concentratie de alcool de 0.42 aer expirat. Mi s-a deschis dosar penal, dar la ... (vezi toată discuția)