avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs livrat lovit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs livrat lovit

Buna seara!
Am cumparat un frigider si am optat pentru transportul gratuit oferit de firma respectiva. Dupa livrare, adica la vreo 10 min. dupa ce a plecat masina care mi-a livrat frigiderul, am constatat ca acesta are o lovitura in usa din fata destul de adanca si vizibila. Am sunat inapoi la firma si mi-a spus ca este vina mea ca nu am verificat produsul la livrare. Ce pot sa fac sa inlocuiesc produsul defect ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:24, 16 Septembrie 2016
Sesizati oficial comerciantul ca dupa livrare,dupa ce ati despachetat produsul ati constatat ca acesta prezinta lovituri provenite de la manipulare sau de la transport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)
Retur produs comandat online pe pj deteriorat ddaaa ddaaa Buna ziua, Am comandat de la un magazin online cunoscut mai multe electrocasnice mari. Printr ele ele o masina de spalat vase. La livrare nu le-am ... (vezi toată discuția)
Combina frigorifica theweird theweird Am achizitionat saptamana trecuta o combina frigorifica de la un magazin [EDITAT]. Respectiva combina avea un pret cu o reducere de aproximativ 40% pentru ca ... (vezi toată discuția)