avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributii datorate de catre un administrator bloc PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributii datorate de catre un administrator bloc PFA

buna ziua, doresc sa stiu ce contributii datoreaza un administrator de bloc care isi desfasoara activitatea pe PFA?lunar incaseaza 250 lei pe luna ,avand doua scari respeactiv 250 pentru fiecare scara .total 500 lei lunar .multumesc,:frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: euely , utilizator 09:57, 9 Decembrie 2016
Buna ziua,

Administratorul care are calitatea de PFA, NU i se va retine contributii de catre asociatie, deoarece isi plateste singur contributiile la stat. Pe dvs. tot ce va intereseaza este sa isi desfasoare activitatea de administrare corect si conform contractului de prestari servicii incheiat cu PFA-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele si asociatiile de proprietari simoalin simoalin Buna ziua, Am urmatoarea situatie: -Asociatie de proprietari cu: -Presedinte / contract de mandat -Cenzor / contract de mandat ... (vezi toată discuția)
Cum putem plati un administrator? Adriantot Adriantot Am gasit un administrator atestat dar care are si autorizatie de persoana fizica eliberata de primarie pentru administrare de imobile. Prin ce fel de contract, ... (vezi toată discuția)
Plata angajati asociatie proprietari doar_eumike doar_eumike Buna, am nevoie de un sfat cum as putea econimisi ceva banuti din plata angajatilor asociatiei. In cadrul asociatie de proprietari admin(si contbail) ... (vezi toată discuția)