avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cum se procedeaza - accident de munca angajat al altei ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cum se procedeaza - accident de munca angajat al altei societati

Buna ziua. am o intamplare putin mai ciudata la care stau in stres de cateva zile. acum cateva zile am primit un pachet printr-o firma de curierat. In momentul in care nenea cu colegul sau au vrut sa bage paletul in magazin pe scari eu am deschis si a doua usa ca sa aiba loc timp in care nenea nu a echilibrat bine pozitia (cel mai inalt sus pe scari si el mai mic jos pe scari cu o greutate de 40kg spre el) moment in care a alunecat si a cazut jos si si-a rupt piciorul. de atunci numai ITM si politie peste mine cu declaratii etc. colegul lui a depus declaratie sau cum ii spune la fel si eu amandoi declarand ca acesta a cazut dar din cate am inteles nenea spune altceva cum ca l-am impins eu cu usa. de atunci nu am liniste si nu stiu ce sa fac sau ce o sa se intample. Ce as putea face ? multumesc :frantic::frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: sorineldobre , utilizator 15:12, 22 Septembrie 2016
multumesc gigipopa !
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2016
sorineldobre, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv cercetere eveniment-accident de munca 123adi 123adi Buna ziua, Am avut un accident de muca cant ma aflam in delegatie. Intamplarea era ca indelegatie sa fie si sefa mea directa. Ea a declarat ca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Accident de munca ? ion_andonie ion_andonie Administratorul unei societati a cumprat un spatiu comercial ce a necesitat renovare. Avand lampa electrica din tavan efecta, in mod ocazilal a chemat un ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare accident itm Nustiuba Nustiuba Salut comunitate Acum 1 am am lucrat ca si curier la un subcotractor DHL Romania Lucrând pe niste benzi undeva la 1 m înălțime intr-o zi cel care se ... (vezi toată discuția)