avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Constituire firma de produse fito-sanitare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Constituire firma de produse fito-sanitare

Un salariat inginer agronom al unei Directii Judetene pentru Agricultura poate sa se asocieze familial pentru comercializarea de produse fito-sanitare? Am o matusa care este inginer agronom si impreuna cu aceasta vrem sa facem o asociatie familiala cu acest profil. Ea mi-a spus ca nu poate pentru ca este salariat de stat. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: sorintm1977 , utilizator 06:11, 1 Septembrie 2009
nu stiu dk este legal sau nu dar majoritatea de la directile sanitar veterinare au si o afacere in domeniu,se pare ca ar fi o portitza,va sfatuiesc sa o cutati .;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire firma de produse fito-sanitare cristina/BZ cristina/BZ Un salariat inginer agronom al unei Directii Judetene pentru Agricultura poate sa se asocieze familial pentru comercializarea de produse fito-sanitare? Am o ... (vezi toată discuția)
Un functionar public - salariat inginer agronom al unei directii judetene pentru agricultura poate avea o asociatie familiala? cristina/BZ cristina/BZ Un salariat inginer agronom al unei Directii Judetene pentru Agricultura poate sa se asocieze familial pentru comercializarea de produse fito-sanitare? Am o ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl ContSters367984 ContSters367984 Buna ziua!Pt.infiintarea unui srl cu obiect activitate comert ,insecticide ,pesticide ,agricultura este obligatorie conditia de a fi absolvent de cursuri in ... (vezi toată discuția)