Buna ziua , sunt mama unui baiat ( clasa a 4-a ) care s-a certat cu fiul unor vecini si acesta ( baiat in clasa a 5-a ) a lansat in scoala zvonul precum ca fiul meu i-ar fi facut sex oral , Am aflat asta de la o colega a fiului eu , am vorbit cu baiatul in cauza si cu mama acestuia , baiatul vecinilor cu nonsalanta mi-a spus ca a fost doar o gluma si ca o sa vina intr-o pauza sa isi ceara scuze . Bun , OK , dar zvonul circula prin scoala . Ce sa fac ? Cui sa ma adresez ? Multumesc !
Eu i-as sugera voalat directorului (asta dupa ce l-as intreba ce-ar face daca ar fi vorba de copilul lui/ei), ca daca nu este in stare sa-si managerieze relatiile in institutie, ma voi adresa mai sus...(organ ierarhic superior sau chiar mass-media)...cred ca mai degraba s-ar vedea directorul la careu decat dand interviuri la Tv.
Multumesc pentru raspunsuri , am vorbit cu directorul scolii si cu dirigintele raspandacului de zvonuri , nu accepta un careu , mi-au spus ca isi aleg varianta in care raspandacul va ajunge cu dirigintele in clasa fiului meu si isi va cere scuze . E putin , mult prea putin , zvonul " merge " repede ... Ce sa fac ?
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
alv84 a scris:
Ati putea deschide o actiune civila impotriva parintilor in raspundere civila pentru fapta minorului, in baza art. 1372 Cod civil coroborat cu art. 72 Cod civil.
Ce să faceți`? Iată, ați primit răspunsul încă de la începutul topicului.