avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

reziliere contract

buna ziua,

se poate insera clauze privind rezilierea contractului, in caz de reorganizare/ desfiintare....a unei institutii? in sensul ca, societatea mama intentioneaza sa desfiinteze un punct de lucru - ce repr "parte din contract".

Mai precis, se doreste inchierea unui contract intre 2 societati, iar pentru una din ele se planuieste a fi desfiintata. Contactul se considera desfiintat de drept sau trebuie sa existe anumite clauze - ex. in caz de insolventa/ faliment contr se desfiinteaza.

multumesc

Alte discuții în legătură

O anagajata insarcinata poate fi concediata in cazul desfiintarii punctului de lucru al firmei ? scolarita2002 scolarita2002 As dori sa aflu daca o angajata care a anuntat angajatorul in scris ca este insarcinata poate fi concediata in cazul in care se defiinteaza punctul de lucru al ... (vezi toată discuția)
Insolventa cristina69 cristina69 Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie: Firma X incheie cu firmaY un contract de executie lucrari. La scurt timp de la incheierea contractului firma x afla ... (vezi toată discuția)
Contract cadru vanzare-cumparare aartist aartist In contract este inserata clauza : "Oricare parte poate solicita rezilierea contractului cu un preaviz de 15 zile". Pot rezilia unilateral oricand acest ... (vezi toată discuția)