avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare cheltuieli judecata

In data de 20.07.2013 am castigat un proces, cu plata unei sume reprezentand cheltuieli de judecata. Respectivul nu mi-a platit nici pana azi suma respectiva. Mai pot recupera suma, eventual chiar prin judecata?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:51, 23 Septembrie 2016
Luati legatura cu un executor judecatoresc caruia sa ii prezentati documentele.
Trebuie sa discutati cu un executor judecatoresc. Este posibil ca dreptul la executare sa fie prescris. Prescriptia curge de la data la care a ramas definitiva hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita inceputa de societate telefonie fixa Monicul Monicul Va rog o mana de ajutor in acesta problema! Am gasit (in usa) o somatie de plata,( de la un executor judecatoresc )la care este anexata o sentinta a ... (vezi toată discuția)
Anulare executare silita? maxxwollf maxxwollf buna ziua:am castigat un proces civil de revendicare teren si este o hotarare definitiva si irevocabila cu titlu executoriu.Am de recuperat 2500 lei iar ... (vezi toată discuția)
Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)