avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua.
Suntem 4 verisori, iar in urma sucesiunii dupa bunicii decedati s-a impartit totul in 4 parti. Parintii nostri au decedat inaintea bunicilor. Eu cu fratele meu vrem sa facem partajul dar nu am ajuns la nici o intelegere cu ceilati 2 verisori care sun si ei frati. Ce am putea face in continuare?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:08, 25 Septembrie 2016
Puteti apela la un mediator. Participati, daca toti sunteti de acord, la o sedinta de mediere, pentru identificarea nevoilor si intereselor reale ale tuturor. Mediatorul va poate ajuta. Odata ajunsi la un acord, o intelegere, se poate merge la notar pentru efectuarea partajului succesoral.
Buna ziua,
Daca nu cadeti la o intelegere in fata unui notar atunci mergeti in fata instantei invocand art. 1143 C.Civ.





[interventie moderator : delete partial - denigrare categorie profesionala]
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2016
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea mostenirii imposibila? alfa19 alfa19 Fratele refuza participarea la partajarea succesorala - deoarece nu doreste aceasta partajare. El are casa si teren in aceeasi localitate cu parintii defuncti, ... (vezi toată discuția)
Teren cu titlu de proprietate, fara intabulare, cu mai multi mostenitori - renuntare a unei parti mihaichioariu mihaichioariu Pe un teren arabil, exista un titlu de proprietate pe care sunt trecute 5 persoane, decedate si nu s-a facut succesiune sau intabulare. Acum dupa moarte ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune,costuri si pasii ce trebuiesc parcursi cristi091974 cristi091974 Buna seara, Am avut o bunica care a decedat saptamana trecuta la varsta de 91 de ani.In anul 1987 a facut un testament (legalizat la notar) in care ... (vezi toată discuția)