avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punere in posesie a terenului padure prin executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

punere in posesie a terenului padure prin executor judecatoresc

buna seara,
avand la baza o sentiinta judecatoreasca definitiva si executorie, primaria comunei unde se afla terenul-padure nu a reusit sa puna in posesie proprietarul-mostenitor de drept, deoARECE cel care folosea terenul in mod abuziv era fff violent.DE MENTIONAT nu exista o cale de acces pana la teren -legal inregistrata (in acte).
persoana care a folosit abuziv terenul-am inteles de la un vecin ca a taiat arbori din padurea respectiva. mostenitorului ii este foarte frica , la fel si primarului sa mearga acolo deoarece cel care foloseste abuziv terenul-padure a fugit dupa ei cu furca. si au incercat de multe ori si au facut foarte multe note in care au trecut ca nu pot pune in posesie mostenitoruil de drept.
intrebarea mea este: daca merg cu executor -impreuna cu mostenitorul de drept pot solicita executorului (mostenitorul legal sa faca asta) sa ceara ajutorul politiei nu jandarmeriei, ca sa se poate constata furtul de lemne? si sa se consemneze inclusiv in PV de punere in posesie a acestei situatii de fapt-taierea arborilor?
am inteles de la mostenitorul de drept ca a fost semnat un proces verbal de punere in posesie la comisia judeteana de fond funciar, iar semnatura nu este a mostenitorului legal-pot face plangere penala pentru fals?
acest tulburator de posesie si abuzator a corupt politisti, allti functionari publici si am inteles ca chiar judecatori.
acuma ca mostenitorul de drept are si sentiinta judecatoreasca cu dreptul de servitute si se poate ajunge la terenul padure mostenit in mod corect si legal o sa-l sprijin sa faca plangeri penale, pentru toate stricaciunile pe care le-a pricinuit abuzatorul.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Incalcarea unei legi din nevoi de urgenta, se considera infractiune? Tarzan2012 Tarzan2012 Un gard vechi a fost distrus. In locul acelui gard s-a facut cerere la primarie pentru constructie. Primaria a aprobat. pe langa vechiul gard, erau cativa ... (vezi toată discuția)
Drum de acces blocat de un gard Misogina Misogina buna seara, va rog sa ma ajutati cu o sugestie: am semnat in urma cu 3 sapt un PV de delimitare si tarusare pt drum de acces +teren (faneata si padure) ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru un teren cu doi proprietari, insa titlul de proprietate este doar pe numele unuia alex68 alex68 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Tatal meu si sora lui au mostenit de la parintii lor o suprafaţă de teren. Nu a fost eliberat incă ... (vezi toată discuția)