avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de acces blocat de un gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de acces blocat de un gard

buna seara,

va rog sa ma ajutati cu o sugestie:

am semnat in urma cu 3 sapt un PV de delimitare si tarusare pt drum de acces +teren (faneata si padure) ca urmare a punerii in posesie de catre comisia locala de fond funciar ( in baza unei Hot Jud Def si irev). persoana care a folosit o parte din teren si implicit drumul de acces are construit un gard lung peste proprietateaproprie si o bucata de 6 m pe proprietatea mea-adica 6 m cat are latime drumul de acces. Aceasta persoana (vecin de proprietatea mea)care a folosit abuziv terenul-si dupa sentiinta judec pana la punerea in posesie - a semnat PV de delimitare si tarusare, iar primarul i-a facut o notificare prin care ii punea in vedere sa darame cei 6 m din gard pana la 1 nov 2016. nu s-a intamplat nimic si astazi gardul este in picioare si eu nu pot ajunge la proprietatea mea deca cu elicopterul.
ce-i de facut? ce mai poate face primarul sa-l determine sa strice gardul ca eu sa-mi pot folosi proprietatea , vreau sa o vand si nu pot duce cumparatori acolo pentru ca nu avem pe unde intra?
multumesc

Alte discuții în legătură

Punere in posesie a terenului padure prin executor judecatoresc Misogina Misogina buna seara, avand la baza o sentiinta judecatoreasca definitiva si executorie, primaria comunei unde se afla terenul-padure nu a reusit sa puna in posesie ... (vezi toată discuția)
Detin teren cu acte-probleme cu vecinii si/sau primaria Fagaraseanul Fagaraseanul Buna ziua! Detin o suprafata de teren de cca 1200m , 8 m si jumatate latime, cu TITLU DE PROPRIETATE (de la bunicu) si INTABULAT (masurat de topometrist), ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii arysiso arysiso Buna ziua Am cumparat o bucata de pamant pentru a da drumul la constructia unei case. Am toate actele ok, si acum adunam acte pentru autorizatia de ... (vezi toată discuția)