avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Finantare asociatie sportiva fara personalitate ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Finantare asociatie sportiva fara personalitate juridica

O asociatie sportiva fara personalitate juridica poate primi procentul de 2% din impozitul pe salarii / profit ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mircearusu14 , utilizator 12:07, 29 Septembrie 2016
Nu. Doar cele constituite pe og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile, deci cu personalitate juridica. Adica cei care dau banii in acele procente nu beneficiaza de acele facilitati fiscale.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta ? asociatie -club sportiv ContSters56278 ContSters56278 Buna ,as dori sa-mi confirmati si mie daca am inteles bine legea: -asociatiile sportive pot fi cu sau fara personalitate juridica ,si in acest ultim caz se ... (vezi toată discuția)
Asociatie aviatie sportiva Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Se doreste infiintarea unei asociatii de aviatie. Care este forma cea mai buna si cea mai transparenta? Prin aceasta asociatie se doreste ... (vezi toată discuția)
Activitati pe asociatie fara personalitate juridica moonprincess moonprincess Buna ziua, M-ar interesa exact ce activitati poate desfasura o asociatie fara personalitate juridica. Stiu ca nu poate desfasura activitati economice dar ... (vezi toată discuția)