avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema la biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema la biroul de credit

Buna, sunt inregistrat la biroul de credit din cauza unui credit din trecut si acel credit este achitat (fara girant). In prezent sunt la o alta banca la care nu am nici o restanta iar la acest credit exista si un girant. Problema este ca girantul acum este si el inregistrat la biroul de credit.Este normal sa fie inregistrat si girantul daca el nu a participat la ''greseala'' mea din trecut?
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 20:50, 27 Septembrie 2016
Puteti incerca sa mergeti la banca la care ati avut primul credit, cel achitat dar datorita caruia sunteti inscrisa in biroul de credit, si sa aveti o discutie cu directorul bancii respective pentru ca acesta sa solite biroului de credit scoaterea dumneavoastra din evidentele lor, dat fiind faptul ca acel credit a fost achitat. Uneori astfel de demersuri au succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? din ... IulianN123 IulianN123 Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? Din pacate am avut un credit neplatit care sa lasat cu poprire, in final am reusit sa platesc toata ... (vezi toată discuția)
Credite cosereanu cosereanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema. Prietena mea a avut un card de credit, acesta fiind folosit de sora ei care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Card de salarii ce nu a fost inchis timp de 5 ani! lauricafl lauricafl Buna ziua! Am urmatoarea problema. Am avut un card de salarii la banc post. In iunie 2004 firma la care lucram a incheiat conventia cu Banc post si a ... (vezi toată discuția)