avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces pensie intretinere, exonerarea de la plata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces pensie intretinere, exonerarea de la plata cheltuielilor de judecata

Buna seara .Am fost dat in judecata de baiatul meu major, pentru pensie intretinere continuare studii.nu m-am prezentat la termenul de judecata fiind de acord cu solutia pe care a dato instanta.Insa nu am fost de acord cu cheltuielile de judecata drept urmare am inaintat apel. Ce sanse am sa castig apelul...precizez doar cheltuielile de judecata.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:01, 1 Octombrie 2016
Din toată practica judiciara care am văzut-o nu am remarcat sa nu se acorde cheltuieli de judecata și unele chiar mari.
Deși aceste procese sunt poate cele mai simple se acorda cheltuieli integral.

Nu aveți șanse în apel după cum se vede...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există posibilitatea sa fiu scutită de la plata cheltuielilor de judecată si a .majorării pensiei din momentul hotărârii?? AnaeO AnaeO Este vorba despre un proces ptr marirea pensiei de întreținere a minorului. Am fost de acord cu acest aspect, s a majorat pensia de intretinere insa s a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dețin nuda proprietate a unui imobil în urma unui ... aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Dețin nuda proprietate a unui imobil în urma unui contract de întreținere cu uzufruct viager pentru mama mea și soțul ei. Vreau să renunț ... (vezi toată discuția)