avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concurs director unitate de invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concurs director unitate de invatamant

Buna ziua,
La concursul pentru ocuparea functiei de director intr-o unitate de invatamant, poate participa un profesor pentru invatamant primar?

Alte discuții în legătură

Metodologia concursului de director-nedumerire negruvoda72 negruvoda72 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum interpretati acest text din \"Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă ai un contract de profesor, funcție de bază, ... simo_b03 simo_b03 Bună ziua! Dacă ai un contract de profesor , funcție de bază, și un contract la cumul 0,5 administrator., ambele pe nedeterminată, ești numit director ... (vezi toată discuția)
Pot participa la concursul pentru ocuparea postului de la care abia am demisionat ? ediamb ediamb Săptămâna trecută am demisionat din funcția de profesor suplinitor pe o catedră cu normă întreagă în învățământul preuniversitar. Acum mă aflu ... (vezi toată discuția)