avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot participa la concursul pentru ocuparea postului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot participa la concursul pentru ocuparea postului de la care abia am demisionat ?

Săptămâna trecută am demisionat din funcția de profesor suplinitor pe o catedră cu normă întreagă în învățământul preuniversitar. Acum mă aflu în perioada de preaviz. Mâine se organizează concurs pentru ocuparea postului rămas vacant în urma demisiei mele.
Știu că există posibilitatea de a mi se revoca demisia dacă ambele părți sunt de acord, însă, dacă angajatorul (directorul școlii) nu e de acord cu revocarea, pot participa la concursul pentru ocuparea postului de la care abia am demisionat ?
Cel mai recent răspuns: ediamb , utilizator 18:27, 19 Noiembrie 2019
Da, puteti participa la concursul pentru ocuparea postului de la care abia ati demisionat.
Am fost azi la concursul pentru ocuparea postului vacant și am luat postul înapoi. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie din invatamant andreea3006 andreea3006 Sunt profesor titular de limba si literatura romana, am luat examenul de definitivat de anul acesta si doresc sa demisionez din motive personale. Inca nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Cumul(plata cu ora) Angela Radu Angela Radu Buna ziua, sunt profesor de invatamant prescolar, gradul II, si doresc sa stiu daca pot obtine cumul(plata cu ora), avand in vedere ca postul respectiv, a fost ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)