ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

valerica1	                   

am 2 copii, sunt in concediu de crestere a copilului.sotul are o legatura extraconjugala.ma ajuta la divort daca am dovezi in sensul acesta?ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
	                    valerica1	                   

am 2 copii, sunt in concediu de crestere a copilului.sotul are o legatura extraconjugala.ma ajuta la divort daca am dovezi in sensul acesta?ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)

ClydeS	                   

speta1.Buna ziua,as dori sa va intreb daca in situatia in care am 2 copii nascuti intr-o relatie de concubinaj care a durat 10 ani,fosta partenera de viata are ... (vezi toată discuția)
	                    ClydeS	                   

speta1.Buna ziua,as dori sa va intreb daca in situatia in care am 2 copii nascuti intr-o relatie de concubinaj care a durat 10 ani,fosta partenera de viata are ... (vezi toată discuția)

LilianEffect	                   

Buna ziua.La momentul actual,sunt divortata cu 2 copii minori in custodia mea,unul de 7 ani si unul care inca nu a implinit 2 ani.Daca tatal copiilor ar cere ... (vezi toată discuția)
	                    LilianEffect	                   

Buna ziua.La momentul actual,sunt divortata cu 2 copii minori in custodia mea,unul de 7 ani si unul care inca nu a implinit 2 ani.Daca tatal copiilor ar cere ... (vezi toată discuția)