avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am 12 ani de casnicie,doi copii de 8 si 11 ani,o casa in constructie nelocuibila,eu lucrez in danemarca,sotia in italia si copii locuiesc la parintii mei in romania,am credite la banci toate pe numele meu deoarece sotia nu a avut servici,acum va intreb ce as putea sa fac sau ce sanse am ca,:( copii sa ramana la mine(sau la parintii mei) si cum pot face ca sotia sa nu faca parte la casa si alte bunuri.Mentionez ca am prinso si am dovezi scrise ca m-a inselat de mai multe ori,se poate tine cont in proces de infidelitatea sotiei atata timp cat am si dovezi.:(
Cel mai recent răspuns: iuliannikky , utilizator 22:37, 29 Septembrie 2016
eu da as avea posibilitatea dar va fi greu ptr ei cu scoala,cu limba si au legatura buna cu mama lor ptr ca eu am fost mai mult plecat ptr bani si ei au stat cu mama lor care ia lasat sa faca ce vor nu a interesato scoala sau educatia lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort; incredintare copii; partaj valerica1 valerica1 am 2 copii, sunt in concediu de crestere a copilului.sotul are o legatura extraconjugala.ma ajuta la divort daca am dovezi in sensul acesta?ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara fara acord ClydeS ClydeS speta1.Buna ziua,as dori sa va intreb daca in situatia in care am 2 copii nascuti intr-o relatie de concubinaj care a durat 10 ani,fosta partenera de viata are ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna LilianEffect LilianEffect Buna ziua.La momentul actual,sunt divortata cu 2 copii minori in custodia mea,unul de 7 ani si unul care inca nu a implinit 2 ani.Daca tatal copiilor ar cere ... (vezi toată discuția)